All inclusive VS Networking

Imagineaza-ti un restaurant in care bufetul cu mancare este pregatit, ornat imbietor, cu peste 200-300 de feluri de mancare care mai de care mai imbietoare, apetisant de-adreptul… DECIZIA IMI APARTINE ce voi alege astazi!

Sa iau din branzeturi, arata bine insa nu prea imi priesc lactatele; sa aleg o friptura de vita, pui sau de porc? Aleg totusi vita la gratar pentru ca IMI PLACE. Garnitura? Sunt confuza pentru ca OFERTA este foarte mare, ma opresc totusi asupra unei salate interesante .

Un prieten, maestru bucatar, mi se alatura si arunca o privire pe platoul meu spunandu-mi: „Friptura pe care ai ales-o este in sange sistiu ca tie nu iti place!  Iar salata aceasta este putin vestejita,  asta ai vrut sa ALEGI? ” Eu sincer, nu am vazut si nici nu aveam cum sa vad lucrurile din prisma lui pentru ca nu am ochiul format si nici nu am fost suficient de atenta in luarea deciziei.

Haide sa trecem acum la networking.

Imagineaza-ti o sala plina cu 200 – 300 de oameni de afaceri, bine imbracati, seriosi, unul mai bun decat celalalt. Din prezentarile fiecaruia toti au cea mai mare experienta si sunt cei mai buni in domeniile lor de activitate. DECIZIA IMI APARTINE cu cine relationez si cui ii aloc timp suplimentar pentru o discutie ulterioara. Dar CUI? De unde stiu cine imi pierde timpul si cine nu?

Ma intreb, ce ar vedea un specialist in networking de data asta, in aceasta multime de oameni? Ce ar vedea el diferit fata de mine? Ce mi s-ar potrivi si ce nu s-ar potrivi mie si afacerii mele?  Ce ar trebui sa stiu pentru a alege ceea ce IMI PLACE? Si mai ales UNDE pot invata si experimenta toate astea?

Vino la urmatoarea Intalnire a institutului de Networking (www.iebn.eu) sa vezi mai mult decat networking profesionist, vino sa „gasesti drumul spre BANI!

 


0 comentarii la “All Inclusive versus Networking”
Comentariul tau