LOGO IEBN_800x800

 1. Ce face Institutl European de Business Networking diferit pe piata de business networking?

Este un program de antrenament/training continuu, antreprenorial ce se adreseaza oamenilor de afaceri atat femei cat si barbati. Pe de o parte, aduce un support real si concret participantilor la Intalniri, bazate pe brainstorming / mastermind.

2.  La ce sa ma astept de la programul VOCEA al Institutului?

Te poti astepta la o structura si la indrumare eficienta de integrare in echipa, prin programul de mentoring precum si ateliere de lucru sau training de networking profesionist. In tot acest timp, esti intampinat de oameni deschisi, dornici sa te ajute si sa te asiste ori de cate ori ceri ajutorul, ce impartasesc din cele 5 valori VOCEA: Viziune, Onestitate, Credibilitate, Etica si Altruism.

3. Ce se asteapta de la mine?

Colegii de echipa implicati in programul VOCEA, se asteapta sa particip activ la intalniri,  sa folosesti mecanismele oferite de Institut pentru tine si afacerea ta si sa iti insusesti cat mai mult din valorile in jurul carora graviteaza aceasta comunitate de afaceri (Viziune, Onetitate, Credibilitate, Etica si Altruism).

4. Cat de repede apar castigurile financiare pentru mine?

Programul VOCEA este un serviciu de promovare si dezvoltare personala si a afacerii, nu este bazat pe o schema de imbogatire rapida si nici un serviciu de marketing bazat pe mai multe nivele (MLM). Este un program care te ajuta sa iti dezvolti afacerea pe termen mediu si lung, in mod constant si este pozitionat intre tactica si strategie manageriala a oricarei afaceri.

5. Cum pot sti daca acest sistem va functiona pentru mine?

Foloseste toate parghiile pe care ti le ofera sistemul, astfel el va lucra pentru tine si tu pentru el. Business networking-ul functioneaza pentru mii si mii de oameni din sute de domenii de activitate in intreaga lume.

6. Cum ma pot alatura  unei echipe din programul VOCEA daca nu exista la mine in oras / tara?

Simplu. Contacteaza-ne la: office@iebn.eu sau telefon: 004.0769.065.167 sa afli mai multe despre posibile modalitati de colaborare si extindere a Institutului la tine in oras.

7.      Cat costa sa devin asociat al unei echipe VOCEA?

Exista o taxa anuala de membru si costurile aferente intalnirilor bi-lunare organizate la hoteluri (catering ce difera de la o echipa la alta) INSA cel mai mare cost il constituie timpul pe care il alocam intalnirilor si implicit colegilor de echipa (aproximativ 4-5 ore pe saptamana).

Poti incerca sa devii Asociat, relativ simplu – completand un formular de inscriere ce se afla la fiecare echipa, insa nu este garantata acceptarea. Pentru mai multe sanse de reusita, scrie-ne la office@iebn.eu sau intra pe www.iebn.eu si afla cand si unde este urmatoarea intalnire de business networking si anunta-ti intentia de participare la office@iebn.eu

8. Este pentru mine?Este pentru tine daca:

 • Ai o afacere de productie;
 • Daca ai o afacere de distributie;
 • Ai o profesie liberala;
 • Oferi servicii atat business-business cat si business- consummator final;
 • Esti manager / director intr-o companie;
 • Esti antreprenor;
 • Doresti sa iti construiesti o imagine proprie;
 • Doresti sa iti consolidezi si diversifici afacerea;
 • Vrei sa fii inaintea concurentei;
 • Vrei sa iti protejezi propria imagine;
 • Doresti sa iti promovezi afacerea prin cele mai performante canale

Daca te regasesti in una din descrierile de mai sus, atunci raspunsul este DA, Institutul iti poate raspunde la foarte multe intrebari, conditia de baza fiind aceea de a te implica.

9.      Care este scopul Asociatiei „European Business Network Institute”?

Institutul isi propune a fi un suport real al mediului de afaceri, prin punerea la dispozitie de programe si instrumente profesioniste, cu doua scopuri clare pentru Asociatii Institutului:

 • Dezvoltarea afacerii acestora;
 • Dezvoltarea personala a acestora.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              10.  Care sunt programele de marketing fata in fata (offline) ale Institutului?
 • V.O.C.E.A. Networking-ului;
 • Casual Networking Event;
 • Conferintele Nationale de Business Networking